Visitekaartjes

Is een visitekaartje nog van deze tijd? Wij vinden van wel. Laat na een gesprek een professionele indruk achter met je visitekaartje.

Briefpapier en enveloppen

Stuur je rekeningen, offertes, facturen en brieven per post? Dan wil je dit natuurlijk dat de uitstraling hiervan overeenkomt met je huisstijl. Wij verzorgen de designs voor zowel je briefpapier als enveloppen.

Of gaat alles bij jou via de mail? Dan heb je waarschijnlijk meer behoefte aan een handig Word Sjabloon in jouw huisstijl.

Folders en flyers

Een slimme manier om je boodschap aan een grote groep potentiële klanten over te brengen. Folders zijn ook heel handig om informatie over te brengen aan al bestaande klanten.

Iets anders laten bedrukken?

Van verpakkingen, magazine, signing tot autobelettering. Of heb je een specifiek idee dat je graag wilt laten ontwerpen en bedrukken? Geen probleem; dat kunnen we ook verzorgen.

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Wat heb je nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?