Branding laten maken

Branding is wat vooraf gaat aan marketing

Branding is de basis van je merk. Het laat zien wie je bedrijf is en waar het voor staat. Jouw branding heeft grote invloed op hoe je klanten naar je bedrijf kijken.

Daarom krijg je bij ons meer dan een mooi logo. Om jouw merk van de massa te onderscheiden, gaan we verder. Denk onder andere aan je bedrijfsnaam, kleurgebruik, typografie, beeldgebruik, vormen, tone over voice en natuurlijk je logo.

Jouw project starten

Dit kun jeverwachten

Tijdens de brainstormsessie bespreken we jouw bedrijf, je doelgroep, je concurrenten, je branche, kernwaarden, je doelstellingen en we zoeken naar kansen. Deze brainstormsessie werkt verhelderend voor jou als klant en is essentieel voor ons om met de juiste strategie de branding te ontwerpen.

We kunnen deze sessie inplannen bij ons in de studio, bij jou op locatie of online.

Met een sterke brand identity creëer je verbinding met jouw doelgroep en zet je jouw merk met succes in de markt.

We verwerken je bedrijfsstrategie in een visuele brand identity. De brand identity bestaat meestal uit:

  • Logo
  • Huisstijl elementen
  • Advies in beeldgebruik (moodboard)
  • Typografie
  • Kleurgebruik

Je ontvangt het ontwerp van de brand identity in overzichtelijk PDF document en in een digitaal systeem waarin je interactief feedback kunt geven.

Wat een mijlpaal! De branding voor jouw merk is nu ontworpen.

Je ontvangt je nieuwe logo (in alle belangrijke formaten zoals EPS en SVG, en handige formaten voor bijvoorbeeld social media).

We kunnen de branding nu gaan doorvoeren in bijvoorbeeld de huisstijldragers en website. Met deze brand identity heb je nu de basis voor jouw merk.

De kracht van een sterke branding zit hem voornamelijk in de consistente uitvoering. Je branding komt terug in alle bedrijfs-uitingen. Van website en social media tot je visitekaartje en bedrijfsauto.

Om te zorgen dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd kun je ervoor kiezen een brandguide te laten maken. Hierin stellen we de do’s en dont’s samen voor de huisstijl.

Waarom Studio Brandit?

Studio Brandit Baarn Robbin de Haan

Topkwaliteit zonder ‘blabla’. Onze designs zijn niet alleen mooi, maar vooral ook strategisch en doelgericht. Je krijgt maatwerk gericht op jouw doelgroep, zonder de onnodige lange documentatie. Wij denken als ondernemers, en ontwerpen als designers.

Één aanspreekpunt. Vrijwel alle communicatie verloopt via Robbin (oprichter Studio Brandit), waardoor jouw project snel en soepel verloopt.

Wij maken kwaliteit betaalbaar en daardoor haalbaar. Zo kun je als starter in één keer een sterk merk neerzetten en voorkom je op de lange termijn onnodige kosten en imagoschade. Wij zijn er voor zowel ambitieuze starters als bloeiende ondernemingen.

Eindeloze mogelijkheden. Wij werken met een netwerk van de beste freelancers uit het vak. Of je nu een logo, maatwerk design, innovatieve website of 3d animatie nodig hebt. Wij kunnen het verzorgen.

Bij Studio Brandit krijg je meer dan waar voor je geld. Wij laten jouw merk écht knallen!

Van ambitieuze starterstot bloeiende ondernemingen