Rebranding voor LAB Store Baarn

Trendy concept-store in Baarn

We hebben voor LAB Store in Baarn de rebranding verzorgd. LAB Store is een hippe winkel in het centrum van Baarn.

De oude huisstijl van LAB Store sloot niet meer aan bij de doelgroep en bij de sfeer van de winkel. De rebranding moest ervoor zorgen dat de visuele uitstraling aansluit bij de producten en het interieur in de winkel, en het moest de huidige doelgroep aanspreken. Uiteraard is de branding toepasbaar op de huisstijl dragers, zoals; social media uitingen, signing van de winkel, de website, drukwerk etc.

Elk project starten we met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie bespreken we het bedrijf, de doelgroep, de concurrenten, de branche, kernwaarden, doelstellingen en zoeken we naar kansen. De input uit deze sessie verwerken we in de brand identity. Dit bestaat uit: logo, huisstijl elementen, advies in beeldgebruik (moodboard), typografie en kleurgebruik.

Het resultaat is een frisse, eigentijdse look die de sfeer van LAB Store benadrukt. Van het logo en de kleurenschema’s tot de winkelinrichting en marketingmaterialen, elke aspect van de rebranding straalt nu de unieke persoonlijkheid van LAB Store uit.

Wij hebben de branding overgedragen aan LAB Store. LAB Store verzorgt momenteel zelf de huisstijldragers en de website.

Clothing & lifestyle LAB Shop in Shop Baarn banner
Logo LAB Store Baarn
Banner voor Clothing lifestyle Baarn2
Moodboard LAB Store Baarn
Font gebruik LAB Store Baarn
Kleurgebruik LAB Store