Website laten maken

Hoe zichtbaar is jouw merk online?

Online zichtbaarheid is essentieel voor een succesvol merk.

Wij maken niet zomaar een online visitekaartje. Om jouw merk en website van de massa te onderscheiden, gaan we verder. Wij werken strategisch en met een doel. Onze websites en webshops zijn maatwerk.

Wij maken websites met een verhaal, sites die gericht zijn op emotie en conversie.

Jouw project starten

Dit kun jeverwachten

Elk project beginnen we met een brainstormsessie samen met de klant. Tijdens dit gesprek zullen we dieper ingaan op de wensen en de doelen van de klant. Dit gesprek kunnen we digitaal of op locatie voeren.

We zullen ook de indeling van de site bespreken. Dit werken we vervolgens uit in een sitemap. Dit is een schematisch overzicht van de pagina’s op de website.

We ontwerpen een interactief prototype voor de website (met Adobe XD). Dit prototype geeft een duidelijk beeld van de structuur, functionaliteiten en het design van de site.

Wij kunnen ook de content (copywriting en beeldmateriaal) van de site verzorgen. Dit is optioneel.

Tijdens dit proces kun je eenvoudig feedback geven. Wij werken met een digitaal systeem waarin je interactief feedback kunt geven. Aanpassingen kunnen we in het interactieve prototype doorvoeren. Na akkoord op het prototype (design & structuur) starten we met Fase 03.

Na goedkeuring op het interactieve prototype zullen we starten met het ontwikkelen van de website of webshop.

De meeste websites en webshops ontwikkelen we in Wordpress. We gebruiken de voordelen van Wordpress zodat we snel en kwalitatief kunnen bouwen, maar doen dat altijd met het doel van de klant in gedachten. Wordpress is een open source CMS systeem. 33% van het internet gebruikt Wordpress. Er is weinig dat je met WordPress niet kunt doen als het gaat om het ontwikkelen van je website. Er zijn al heel veel plugins ontwikkeld die niet van a tot z hoeven te worden vormgegeven, geprogrammeerd en getest. Maar als er iets custom gebouwd of aangepast moet worden, dan kunnen we dit zelf. Dit resulteert in een hoge prijs-kwaliteit verhouding!

Tegenwoordig moet je website natuurlijk ook perfect werken op je smartphone en tablet, daarom zijn alle websites die we bouwen responsive.

Waarschijnlijk wil je zelf blog artikelen, producten of aanpassingen op je site willen doorvoeren. Via het Wordpress CMS systeem kun je dit gemakkelijk zelf.

De websites die we bouwen zijn ook SEO proof. Dat wil zeggen dat we de site zo inrichten dat je deze goed vindbaar kunt maken voor zoekmachines zoals Google. Mocht je echt hoog op Google willen scoren dan zijn hier ook mogelijkheden in. Wij werken samen met een SEO-specialist.

We bouwen de site op een beveiligde server. Je ontvangt hiervoor een login zodat je live mee kunt kijken.

Congrats!! Je website kan live. Wij geven je na de launch van de site bij ons in de studio uitleg hoe het CMS-systeem werkt (dit kan ook online).

Wij kunnen ook de content voor je website verzorgen. Denk aan copywriting, fotografie, graphics, video, animatie etc.

Je kunt bij ons ook terecht voor de hosting en het onderhoud van je website. Wij willen dat je zorgeloos online bent. Daarom onderhouden wij de websites van onze klanten met zorg. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Is jouw website al ondergebracht bij een andere hostingpartij, maar wil je toch dat wij je website onderhouden? Dat is geen enkel probleem!

De hosting en het onderhoud worden voor ons verzorgt door een externe partij waar wij al jaren met plezier mee samenwerken.

Waarom Studio Brandit?

Studio Brandit Baarn Robbin de Haan

Topkwaliteit zonder ‘blabla’. Onze designs zijn niet alleen mooi, maar vooral ook strategisch en doelgericht. Je krijgt maatwerk gericht op jouw doelgroep, zonder de onnodige lange documentatie. Wij denken als ondernemers, en ontwerpen als designers.

Één aanspreekpunt. Vrijwel alle communicatie verloopt via Robbin (oprichter Studio Brandit), waardoor jouw project snel en soepel verloopt.

Wij maken kwaliteit betaalbaar en daardoor haalbaar. Zo kun je als starter in één keer een sterk merk neerzetten en voorkom je op de lange termijn onnodige kosten en imagoschade. Wij zijn er voor zowel ambitieuze starters als bloeiende ondernemingen.

Eindeloze mogelijkheden. Wij werken met een netwerk van de beste freelancers uit het vak. Of je nu een logo, maatwerk design, innovatieve website of 3d animatie nodig hebt. Wij kunnen het verzorgen.

Bij Studio Brandit krijg je meer dan waar voor je geld. Wij laten jouw merk écht knallen!

Van ambitieuze starterstot bloeiende ondernemingen