Studio Brandit is het ontwerpbureau van Robbin de Haan.
Omdat ons vak geen one-man job is werken we samen met een team van getalenteerde (freelance) professionals. Hierdoor hebben de kennis en skills van een full-service bureau en blijven de kosten laag.

Studio in Baarn

Lekker centraal in Nederland ligt Baarn. Wij hebben in het centrum van Baarn onze toffe studio. Je bent hier altijd welkom voor een brainstormsessie en een goeie espresso of cappuccino!

Wij delen ons inspirerende pand met La La Bella (de winkel van Chabeli, de vrouw van Robbin). Dit is een hippe mode- en woonaccessoires winkel.

Adres: Brinkstraat 16a, Baarn.

Contact opnemen

Waarom Studio Brandit?

Studio Brandit Baarn Robbin de Haan

Topkwaliteit zonder ‘blabla’. Onze designs zijn niet alleen mooi, maar vooral ook strategisch en doelgericht. Je krijgt maatwerk gericht op jouw doelgroep, zonder de onnodige lange documentatie. Wij denken als ondernemers, en ontwerpen als designers.

Één aanspreekpunt. Vrijwel alle communicatie verloopt via Robbin (oprichter Studio Brandit), waardoor jouw project snel en soepel verloopt.

Wij maken kwaliteit betaalbaar en daardoor haalbaar. Zo kun je als starter in één keer een sterk merk neerzetten en voorkom je op de lange termijn onnodige kosten en imagoschade. Wij zijn er voor zowel ambitieuze starters als bloeiende ondernemingen.

Eindeloze mogelijkheden. Wij werken met een netwerk van de beste freelancers uit het vak. Of je nu een logo, maatwerk design, innovatieve website of 3d animatie nodig hebt. Wij kunnen het verzorgen.

Bij Studio Brandit krijg je meer dan waar voor je geld. Wij laten jouw merk écht knallen!

Van ambitieuze starterstot bloeiende ondernemingen