Rebranding en webshop voor Sisters Bakery Blaricum

Ambachtelijke bakkerij in Blaricum

We hebben voor Sisters Bakery in Blaricum de rebranding en de nieuwe webshop verzorgd. Sisters Bakery & Kitchen in Blaricum is een gezellige, ambachtelijke bakkerij in het centrum van Blaricum.

Deze gezellige bakkerij staat bekend om haar lekkere vers desem brood, kleine taartjes, lekkernijen, koffie & thee to-go en leuke koffie & thee items voor thuis. Alle producten zijn home-made.

De oude huisstijl van Sisters Bakery sloot niet meer aan bij de doelgroep en bij de sfeer van de bakkerij.

De rebranding moest ervoor zorgen dat de visuele uitstraling aansluit bij de producten en het interieur in de winkel, en het moest de huidige doelgroep aanspreken. Alleen het oude logo konden we niet aanpassen omdat dit al op te veel huisstijldragers werd gebruikt.

We hebben het kleurenpallet aangepast. Nieuwe branding elementen aan de huisstijl toegevoegd en de nieuwe fotografie verzorgt.

Verder heeft Sisters Bakery een grote hoeveelheid aan producten die elke dag vers gebakken worden. De producten moesten te bestellen zijn via de webshop. De uitdaging hierin was dat de bakkerij niet elke dag dezelfde voorraden aan producten heeft.

We hebben een handige webshop ontwikkeld waar je als klant producten kunt reserveren en waarin de klant kan aangeven hoeveel producten ze per dag beschikbaar hebben.

Het resultaat is een frisse, eigentijdse look die de sfeer van Sisters Bakery benadrukt en een handige webshop die het voor klanten makkelijker maakt hun lekkere broodje of taartje te bestellen.

Website element Sisters Bakery
Website element Sisters Bakery 2
Kleurenpallet bakker Blaricum branding