Logo en huisstijl voor je boekhoudkantoor

Breng je een nieuw bedrijf, merk of product op de markt, of wil je jouw bedrijf beter zichtbaar maken? Zorg dan eerst dat je branding voor elkaar is. Want branding is wat voorafgaat aan marketing.

Branding bestaat uit je logo, huisstijl en merknaam. Maar het is meer dan dat! Branding is de basis van je merk. Het vertelt wie je bedrijf is en waar het voor staat. Jouw huisstijl en logo hebben grote invloed op hoe je klanten naar je merk kijken.

Website

Wij maken niet zomaar een online visitekaartje. Wij maken websites met een verhaal, websites die gericht zijn op emotie en conversie.

Wat wil je met je website bereiken? Wat wil je je gebruikers vertellen? Waartoe wil jij je gebruikers motiveren? Dit zijn belangrijke vragen, daarom beginnen we ieder project met een persoonlijke brainstormsessie. Aan de hand daarvan maken we een concept op maat.

Branding & huisstijl

Strategie

Brand identity

Professioneel logo

Briefpapier (PDF en Word-template)

Visitekaartje

Website

Design op maat

Interactief prototype

Circa 5 pagina’s volledig ingericht

CMS (zelf je website aanpassen)

SEO optimalisatie

Responsive (mobiel, tablet en desktop)

Branding & websitevoor boekhoudkantoren

€ 2.750

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een vliegende start! Bovenstaande prijs is een indicatie, want wij leveren altijd maatwerk. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Brainstormsessie inplannen

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Wat heb je nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?