Professioneel logo laten maken

Je logo wordt het gezicht van jouw merk. Bij het ontwerpen van een logo vertalen we de ziel van je merk naar één krachtig, herkenbaar beeld.

Huisstijl laten maken

Jouw bedrijfsstrategie wordt visueel gemaakt. Passende kleuren, typografie, beeldgebruik, tone-of-voice en logo laten zien waar je merk voor staat.

De kracht van een sterke branding zit hem ook in de consistentie. Je branding komt terug in alle bedrijfs-uitingen. Van website en social media tot visitekaartje en je bedrijfsauto.

Als we een logo en huisstijl hebben bepaald, kunnen we de do’s en dont’s samenvatten in een huisstijl handboek. Zo ben je altijd verzekerd van een consistente uitstraling.

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Je wilt een logo laten maken, maar wat heb je daarvoor nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?