Autoreclame

Maak een lead generator van je voertuig! Volgens het CBS heeft een bedrijfsauto wel 2 miljoen contactmomenten per jaar.

We maken een concept en ontwerp op maat voor jouw voertuig. Dat kan subtiele belettering zijn, of juist een enorm opvallende carwrap die de hele auto (of ander voertuig) bedekt. Wil je een tijdelijke promotie aankondigen of juist reclame maken die jarenlang meegaat? Ook als je je auto gaaf gestyled wilt hebben met striping of andere decoratie ben je bij ons aan het juiste adres.

Exterieur

Elk moment dat je klanten in contact komen met jouw merk is belangrijk, maar het moment dat iemand je bedrijfspand bezoekt is misschien wel het belangrijkst. Daarom moet die eerste indruk optimaal zijn. Dit kun je doen door duidelijke bewegwijzering, maar ook door een (verlicht) logo of bedrijfsnaam op je gevel te plaatsen. Ook de gevelpanelen zelf zijn aan te passen naar een kleur of ontwerp die bij je bedrijf past. Ook tijdelijke reclame zoals bestickering of een bouwbord kunnen we verzorgen.

Interieur

Het interieur en de reclame van je bedrijfspand moet aansluiten bij je identiteit. Wij helpen je om de juiste stijl te bereiken. We combineren verschillende elementen, zoals (verlichte) freesletters of doosletters, fotobehang, vloerfolie, en meubels. Denk ook eens aan een grote verlichte foto als eyecatcher bij binnenkomst.

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Wat heb je nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?