Webshops op maat

Elk bedrijf is uniek en daarom is ook elke webshop uniek. Voordat wij jouw webshop bouwen, werken we het concept voor de nieuwe site uit in een interactief prototype. Dit interactieve prototype geeft je een beeld van de structuur van de shop en hoe deze eruit zal zien.

Responsive

Tegenwoordig is het belangrijk dat een webshop op alle devices goed werkt, zoals desktop, tablet en smartphone. Veel sites zijn zelfs gericht op mobile-first, omdat het grootste deel van de gebruikers de site via een smartphone bekijkt. In dat geval ontwerpen we eerst voor de smartphone en vervolgens voor de andere devices.

Wordpress

Een basis template webshop is niet gericht op jouw doelen en is niet onderscheidend. Toch is het zonde om voor elk project van schets af aan te programmeren, want dat is heel kostbaar. Daarom combineren wij deze 2 manieren. We gebruiken de voordelen van Wordpress zodat we snel en kwalitatief kunnen bouwen, maar doen dat altijd met het doel van de klant in gedachten.

Wordpress is een open source CMS systeem en 33% van het internet maakt hier gebruik van. Er zijn al veel plugins ontwikkeld die niet van a tot z hoeven te worden vormgegeven, geprogrammeerd en getest. Als er iets custom gebouwd of aangepast moet worden, dan kan onze developer dit zelf. Dit resulteert in een hoge prijs-kwaliteit verhouding!

SEO - Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Natuurlijk wil je met je webshop goed gevonden worden op Google. Helaas is er niet zomaar een easy fix voor een toppositie in Google.

Om vindbaar te zijn op Google is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van SEO.
Wij richten je site slim en startklaar in.

Zelf je webshop beheren

Met het Wordpress CMS systeem kun je eenvoudig zelf je webshop beheren. Je kunt ook zelf producten toevoegen en wijzigen.

Productfotografie

Als webshop is het van groot belang dat je producten op een aantrekkelijke manier presenteert. Het oog wil namelijk ook wat! Zorg daarom voor goede productfoto’s. Dit vergroot namelijk de kans dat je producten verkocht worden.

Wij kunnen voor jouw shop de perfecte productfoto’s maken. Hierdoor zijn jouw producten op de best mogelijke manier te zien. Bovendien is dit een stijlvolle manier om jouw webshop op te vallen ten opzichte van andere webshops.

Met onze fotografie zetten wij jouw producten op de best mogelijke manier in de spotlight!

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Wat heb je nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?