Websites zijn maatwerk

Elk bedrijf is uniek. Daarom is ook elke website uniek. Voordat wij je website bouwen werken we het concept voor de nieuwe site uit in een interactief prototype. Dit interactieve prototype zal de structuur van de site laten zien en geeft je een beeld van hoe jouw site eruit zal zien.

Responsive

Tegenwoordig moet een website perfect werken op je desktop, tablet en smartphone. Voor veel websites is het zelfs zo dat we ‘mobile-first’ werken. Dat betekend dat het grootste deel van de gebruikers de website via een smartphone bekijkt. In dat geval ontwerpen we eerst voor smartphone en dan voor de andere devices.

Wordpress

Natuurlijk wil je geen basis template-website, want dit soort websites zijn niet gericht op jouw doelen en zijn niet onderscheidend.

Toch is het zonde om voor elk project van schets af aan te programmeren, want dat is heel kostbaar. Daarom combineren wij deze 2 manieren. We gebruiken de voordelen van Wordpress zodat we snel en kwalitatief kunnen bouwen, maar doen dat altijd met het doel van de klant in gedachten.

Wordpress is een open source CMS systeem. 33% van het internet gebruikt Wordpress. Er is weinig dat je met WordPress niet kunt doen als het gaat om het ontwikkelen van je website. Er zijn al heel veel plugins ontwikkeld die niet van a tot z hoeven te worden vormgegeven, geprogrammeerd en getest.

Maar als er iets custom gebouwd of aangepast moet worden, dan kan onze developer dit zelf.

Dit resulteert in een hoge prijs-kwaliteit verhouding!

SEO - Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Natuurlijk wil je met je website goed gevonden worden op Google. Helaas is er niet zomaar een easy fix voor een toppositie in Google.

Om vindbaar te zijn op Google is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van SEO.
Wij richten je website slim en startklaar in.

Zelf je website aanpassen

Via het Wordpress CMS systeem kun je makkelijk zelf je website beheren. Je kunt ook zelf blog berichten of nieuws artikelen plaatsen.

Waarom Studio Brandit?

Wij bieden hoge kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven tegen scherpe en eerlijke tarieven.

Wij zijn geen groot reclamebureau, maar we zijn tot grootse dingen in staat. Zo hebben we ervaring met het werken voor grote reclamebureau’s en klanten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten stralen.

Wij hebben geen duur grachtenpand maar werken allemaal ‘gewoon’ vanuit huis, zo houden we de kosten laag.

Gratis brainstomsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Zullen we een gratis brainstormsessie inplannen?

Wat heb je nodig? Waar staat jouw merk voor? Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie en wat zijn je USP’s? Wat is je budget? Dit zijn belangrijke vragen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie. Dit kan live (omgeving Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving) of online.

Liever contact via de telefoon of mail?